NY BLOGG!

Hej allihopp!

Jag vill bara meddela att jag har gjort en hemsida till hundarna.
Där kommer jag blogga fortsättningsvis. Så ni som följer den här bloggen kan ju lägga in
http://whippetfun.wordpress.com som favorit istället! :)

Vi ses där!

//Alva och grabbarna.


Studiobilder


Idag åkte jag, tommy och hundarna till fotostudion och Tommy lyckades få några riktigt bra bilder på våra underbara hundar. Vad tycks?



Mina underbara killar.


Hundarna busade lite också

 
Bosse ser ståtlig ut


Danny funderar


Valpkursen avslutad.

Nu har vi gått med Bosse på valpkurs. Det var sista gången idag och jag måste säga att jag är rätt stolt över lilla Bo. Med tanke på att han är en whippet så skulle jag inte säga att han hade riktigt lika goda förutsättningar att lyckas lika bra som te.x en golden. MEN han har varit superduktig! Jag märkte tydligt att han tröttnar väldigt snabbt. Så är det ju med vinthundar. På kursen har vi haft en salig blandning av hundar. En ursöt jack russeltik som Bosse fullständigt ÄLSKAR! (de är helt galna i varann och har samma energi), en något busig Golden retriever, en blandning av olika jaktraser som var sjukt duktig på kontaktövningar, en blandning av wachtel och något mer (såg ut lite som en border collie). Sen var det två hundar till men de var inte med så många ggr så jag minns inte riktigt vad det var för raser. Men alla hundar var supergulliga och BUSIGA!

Det vi hunnit träna på är sitt, ligg, stanna kvar, ögonkontakt, inkallning, hundmöten m.m
Bosse var duktigast på sitt och stanna kvar. Men även inkallningen funkar super de gånger vi provade. (dock har det väl inte gått lika bra här hemma :O) jag blev förvånad över hur bra vi klarade kontaktövningarna också.

Jag kan iallafall varmt rekomendera Hundforum för den som vill gå en bra kurs med sin hund och som vill jobba i mindre grupper. Lotta är superduktig och vi kommer garanterat gå fler kurser hos henne på Hundforum.

Nu ska jag och Tommy ut med hundarna, sen är det läggdax.

Bosse växer

Tommy var i Vingåker i helgen på utställning och hade med sig whipparna. De ställdes dock inte utan var bara med för att titta. Tydligen är Bosse minst av alla kullsyskon.. inklusive tikarna :O Min lilla Bo.
Men jag håller med om att Bosse är en liten fis.. men han har ändå växt en hel del sen han kom hit.

eller vad tycker ni?


Lilla lillla Bosse - 8 ½ vecka gammal


Vecka 1 hos oss.
Danny ser ut som en bjässe i jämförelse


Igår - 4 ½ månad gammal. Nu är inte storleksskillnaden LIKA stor :)


bilder från himmelstalund idag




Jag hittade ett stort träd som jag ville krama :D


En hare sprang förbi rakt framför oss.


Bosse var SÅÅ söt.


RSS 2.0